Jean-Baptiste is een nieuwe vormingswerker van PRH-DRCongo in Kinshasa. Hij vertelt over zijn werk en over wat hem drijft.

Mijn naam is Jean-Baptiste en ik ben een nieuwe vormingswerker van PRH-DRCongo in Kinshasa. Ik ben 36 jaar, gehuwd met Pélagie. Samen hebben we 4 dochters tussen 11 jaar en 6 maand.

Ik wil graag de IAAR van harte danken voor de onschatbare financiële ondersteuning tijdens mijn vorming bij PRH, van 2015 tot vandaag. Ik voel me blij, fier en dankbaar. Toen ik met PRH begon voelde ik deze roeping in mij. PRH maakte deel uit van wie ik ben, maar ik voelde me geblokkeerd door geldgebrek en door de economische moeilijkheden in mijn land. Het lukte me niet om de cursussen, de vorming en de coaching te betalen. Maar met de hulp van IAAR heb ik dit pad van groei en ontdekking kunnen volgen. Ik ben trots een jonge vormingswerker te zijn voor PRH-Congo die werkt voor de groei van personen en van mijn volk. Dit is mijn focus:

  • Mensen in mijn land helpen om rechtop te komen en hun identiteit terug te vinden ;
  • Hen helpen om hun rijkdommen en potentieel te ontdekken en van daaruit te kunnen leven.

Uw financiële hulp is niet alleen goed voor mij, maar ook voor mijn land dat deze verandering nodig heeft. Dat heeft me geholpen om mijn echte missie te vinden. Ik voel vertrouwen, ondanks de moeilijkheden in mijn land. Ik hoop dat alles in de nabije toekomst beter zal lopen. Ik ben en blijf heel dankbaar voor jullie steun. Met jullie hulp heb ik de helderheid  van mijn kinderjaren teruggevonden. Toen ik begon met de PRH-vorming wist ik : met deze vorming zal ik vooruitgaan in persoonlijke groei vanuit mijn wezen.
Als jonge vormingswerker wil ik een steentje bijdragen voor de vooruitgang van mijn land, voor zijn toekomst. Ik ben gegroeid als persoon. In PRH heb ik mijn levensdoel gevonden.

Dit filmpje illustreert mooi hoe het team van PRH-DRCongo zich in de wereld zet.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search