Ik ben Anne, de eerste lokale vormingswerker in Marokko sinds 2017. Dankzij PRH-Frankrijk stond ik er niet alleen voor. Vanaf het begin kreeg ik de steun van 2 Franse collega’s.

Twee Marokkaanse vrouwen zullen weldra erkend PRH-begeleider worden. Er is ook een groep van 7 personen die bestaat uit vrienden, promotoren en een medewerkster. Een website is in ontwikkeling.

Na de coronacrisis hebben we in 2022 met de mensen die dicht bij PRH staan – en terug op de gewone manier – de cursus «Groeien in authenticiteit » kunnen volgen. Agnès kwam vanuit Frankrijk de cursus geven en zorgen voor individuele begeleiding.

Terwijl Agnès in Marokko was, heeft er ook een andere samenkomst plaats gevonden met de groep van 7, rond het thema: de geleidelijke groei van PRH-Marokko.

Dankzij de aanwezigheid van Agnès was deze dubbele ontmoeting heel levengevend en verhelderend : we stonden stil bij het kloppend hart voor PRH, dat zich inzet voor de missie van PRH-Marokko en bij het engagement van ieder voor PRH.

PRH-Marokko heeft toekomst!

Daarom een stevig dankjewel aan IAAR voor het betalen van het vliegtuigticket van Agnès (voor ons was dit te zwaar). Het doet deugd deze solidariteit te voelen voor ons … en voor de ontplooiing van PRH in de wereld.

Een verbonden groet aan de donateurs van IAAR

Anne Balenghien

Vormingswerker PRH Marokko

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search