Twee getuigenissen uit Tanzania

Mijn naam is Veronica. Ik woon in Dar-Es-Salaam. Door het volgen van MPV (persoonlijk trainingsprogramma) krijg ik steeds meer geloof in PRH omdat ik ontdekt heb dat mijn potentieel mijn enige rijkdom is! Ik word geholpen om te blijven groeien en ik kan het in mijn dagelijks leven gebruiken. Ik vind wat ik nodig heb om mezelf te worden. De PRH-training heeft mij geholpen om mijn uitdagingen aan te gaan, om constructieve beslissingen te nemen door te luisteren naar mijn wezen en mijn diepe geweten en ik krijg de nodige antwoorden via deze school.

Ik heb nog nooit een training zoals PRH meegemaakt waarbij alle antwoorden op mijn vragen in mijzelf zitten!  Het boek met alle antwoorden is mijn wezen! De  beslissingen die ik vanuit mijn wezen neem, zijn juist! Ik sta open en ben klaar om deze prachtige rijkdom die in mij open bloeit te verwelkomen!

Mijn naam is Gloria. Na deelname aan drie workshops ontdekte ik dat het groeiproces een reis is. Om de weg te gaan die mij helpt mijn bestemming in deze wereld te begrijpen, heb ik de ondersteuning van de PRH-vormingswerkers nodig. Dus besloot ik om deel te nemen aan het MPV-programma om mijn groei serieus te nemen en begeleid te worden.

Ik wil enkele enkele successen met u delen die ik bereikte dankzij MPV:

Ik werd uitgenodigd om mijn innerlijke realiteiten opnieuw te bekijken, ze te begrijpen en door analyse en reflectie te ontdekken hoe ik ze heb geleefd. Ik nam ook de tijd om mijn relaties met anderen te bekijken en hoe ze mij geholpen hebben te groeien. Ik heb ook de kenmerken van mijn diepe verbondenheden ontdekt en de diepe waarden die ik via hen beleef. Ik voel me vooruitgegaan in de observatie van mijn acties die me diepe voldoening geven. Ik kom meer in voeling met mijn wezen. Ik voel me stevig op mijn benen staan in mijn dagelijks leven. Ik besta tegenover anderen en ik ben meer mezelf.

Ik heb geluisterd naar mijn innerlijke stem en nam beslissingen in overeenstemming met mijn diepe geweten. Ik besloot mijn groei beter te sturen. Ik voel vrede en ben blij dat ik deze beslissing heb genomen. Ik voel moed om de nodige stappen te blijven ondernemen om deze beslissing waar te maken. Ik voel me in staat met volledig in te zetten voor de beslissingen die me helpen zin te geven aan mijn leven!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search