De vrijwilligers van IAAR hebben de coronatijd aangegrepen om iets te doen aan een al langer gekoesterde wens: onze nieuwsbrief een nieuwe look geven. Maar daar bleef het niet bij…

Onze webmaster heeft een nieuwe jas uitgevonden: een vorm die aansluit bij onze website. Deze Nieuwsflash bedient zowel de lezers met weinig tijd, als de lezers die meer willen weten en doorklikken naar de website.

Als u dit leest, behoort u vandaag bij de tweede groep. U heeft namelijk doorgeklikt om verder te lezen en dat geeft ons de gelegenheid u van harte welkom te heten!

We houden u graag op de hoogte waar uw bijdrage aan IAAR voor gebruikt wordt. En wat de ontwikkelingen zijn in de landen en projecten die IAAR steunt. Tot nu toe deden we dat twee keer per jaar in een lange brief. Dat willen we anders, omdat we ons realiseren dat u vaak niet de tijd heeft die helemaal te lezen.

Daarom hebben we besloten om u vaker, maar korter te informeren. Zo kunnen we beter aansluiten op actuele gebeurtenissen en nieuwtjes.

Het voornemen is een Nieuwsflash te sturen wanneer we nieuws ontvangen. We hopen dat we dit vier keer per jaar kunnen doen.

Onderaan elke brief vindt u een link om u af te melden, maar we hopen natuurlijk dat u IAAR graag blijft volgen en steunen.

U bent daarom van harte uitgenodigd de Nieuwsflash onder de aandacht te brengen van mensen in uw omgeving. En om ons te laten horen welke tips u voor ons hebt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search