Groeten uit Maleisië! Mijn naam is Annie Ling.  Ik ben de eerste PRH-vormingswerker in Maleisië.  Vandaag leef ik mijn innerlijke roeping. Het is mijn roeping, mijn missie in het leven om mensen aan te wakkeren en te helpen groeien en te helen en hun doel in het leven te vinden met de hulp van de PRH-vorming en waarden. Ik deel er graag een fragment van met jullie.

Ik begon prh-programma’s bij te wonen, geleid door een vormingswerker uit Jakarta. Ik wist niet wie ik echt was, diep van binnen. Ik werd geconfronteerd met existentiële vragen over mijzelf en mijn leven. Ik zocht antwoorden. Door PRH workshops en begeleiding, kwam ik tot het inzicht dat de manier waarop ik functioneerde ongezond was. Ik was een goede werknemer, multitasker, geprezen door mijn bazen voor mijn toewijding en mijn werk. Ik deed het goed, kreeg promotie, een fatsoenlijke positie en kansen en een goed salaris.

Ik had echter een negatief zelfbeeld, was constant op zoek naar acceptatie van anderen en vertrouwde op anderen voor mijn geluk en welzijn. Ik had altijd het gevoel dat ik mijn leven niet volledig leefde en niet in staat was om mijn potentieel te benutten. Door innerlijke reflectie ontdekte ik de kern van mezelf, wie ik ben , mijn aspiraties, wat ik in mij had aan kwaliteiten, waarden en identiteit. Ik leerde mijn dagelijks leven beter te leven, anders om te gaan met anderen, mijn emoties te beheersen en voor mezelf en mijn gezin te zorgen. Ik begon stevigheid in mezelf op te bouwen en leerde assertiever te zijn tegenover anderen. Ik herontdekte en herbevestigde mijn kracht, mijn kwaliteiten en gaven en waar ik voor gemaakt ben.  Het heeft mijn leven totaal veranderd. Ik ben binnenin steviger geworden, ken mijn aspiraties en volg nu mijn missie die resoneert met de persoon die ik ben.

In mei 2013 werd ik me bewust van deze roeping diep in mij om PRH-vormingswerker te worden, om PRH-workshops en -hulpmiddelen aan te bieden aan iedereen in Maleisië, ongeacht hun achtergrond en geloof. Ik wil mensen helpen de rijkdom in zichzelf te vinden en te groeien tot solide personen die hun doel en geluk in hun leven mogen beleven.

Sinds 2016 tot nu, 2022, heb ik een intensieve opleiding gevolgd in Indonesië, onder leiding van een team van vormingswerkers van PRH International. Dankzij de sponsoring van ons opleidingstraject door IAAR heb ik mijn droom kunnen realiseren.

Ik ben blij om met jullie te kunnen delen dat ik sinds januari 2022 door PRH-international officieel erkend ben als PRH-vormingswerker. Ik kan nu volop PRH workshops te geven. Vandaag kan ik ten volle mijn missie beleven in het begeleiden van anderen in hun groeireis en diegenen te helpen die hun zelfactualisatie willen vergroten om zo hun specifieke bijdrage aan de wereld te kunnen geven.

Ik heb een website annieprhmalaysia.org en laat me kennen via Social media. Ik ben dankbaar dat deelnemers die PRH workshop volgden met mij de degelijkheid van PRH-programma’s willen delen aan anderen. Het is echt een zegen voor mij. Ik ben blij dat ik dit werk met anderen kan delen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search